Hengekøye i Trillemarka høst 2018

Et par timer fra Oslo ligger et lite skogs- og fjellområde få har hørt om. På vår første tur til Trillemarka denne helgen møtte vi ikke på ett eneste menneske, vi sov i hengekøye og tente bål, samtidig som vi testet vår nye turkamerat- en drone.

Med drone og iPhone istedenfor speilrefleks får vi nye muligheter og vi skal prøve å lage spennende innhold med film på de kommende turene våres.

Fine høstfarger og snø på toppene.

Hengekøye er blitt så in de siste årene, så nå var det på tide å teste dette trendy fenomenet. Vi så for oss å ligge under åpen himmel i en myk hengekøye – hva er vel mer frihet enn det?

Etter å ha balansert seg oppi hengekøyen og ned i en trang sovepose mens hengekøyen dingler og endelig funnet en ok posisjon, som egentlig må være på ryggen, var det klart for en god natts søvn.

Vi ville ha henhekøyene litt nærme hverandre siden vi er vant til å sove i dobbeltseng – dette skulle vise seg å ikke være så lurt. Jeg våkner brått av et hyl og der ligger Sofie på bakken. Når jeg skulle snu meg noen grader i hengekøyen hadde jeg veltet henne ut av hengekøyen og ned i lyngen.

Andre natten endte vi opp på med å sove på bakken istedenfor, som vanlig. Denne nye turgreia med hengekøyer var ikke noe for turbloggen rett og slett.

Av og til kan det være verdt det å kjøre et par timer for å være alene i skogen. I området Trillemarka og Rollagsfjell er det masse muligheter for helgeturer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.